Variante contract de service copiatoare

 

Contractele de service pentru copiatoare se stabilesc in functie de nevoia fiecarui client in parte.In functie de tipul de contract ales clientul poate beneficia si de garantie extinsa pentru copiatoare.

 

 

1. Contract asistenta tehnica copiatoare cu plata la interventie 

In cadrul acestui contract clientul plateste o suma in functie de timpul si complexitatea interventiei.

 

 

2. Contract asistenta tehnica copiatoare lunar

 

Clientul plateste o suma lunara si beneficiaza de un numar nelimitat de interventii, beneficiind astfel de o intretinere permanenta a echipamentelor de printare.

 

 

3. Contract asistenta tehnica si garantie copiatoare cu pret pe pagina

 

Acest tip de contract este cel mai avantajos pentru ambele parti, clientul platind o suma prestabilita pentru fiecare pagina printata.Platind un pret pe pagina veti beneficia de garantie totala a echipamentelor pe toata durata contractului, de livrare de consumabile, de piese de schimb cat si de asistenta tehnica ori de cate ori aveti nevoie fara a mai avea costuri suplimentare (in acest pret sunt incluse atat consumabilele, piesele cat si manopera aferenta contractului).

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro .

Investim in viitorul tau !

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala

prin Programul Operational Regional 2014-2020

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

 

www.inforegio.ro           facebook.com/inforegio.ro  

copiatoare pitesti copiatoare arges service copiatoare copiator color copiator alb negru pret pe pagina copiatoare inchiriere copiatoare